Autores
 
Mi cesta
0 artículos
 
Promociones
 

La gran concubina d’Amon

La gran concubina d’Amon
Clic para ampliar
Precio: 20,95 €
Disponibilidad: Plazo de entrega: 10/15 días
Autor: Salvadó, Albert
Buscar por autor: Salvadó, Albert
Valoración media: Sin valorar

Cantidad: Añadir a la cesta

Som cap a l’any 1100 A.C. Governa Ramsés XI, els camins són insegurs, els comerciants estan espantats, les nacions que envolten Egipte li han perdut el respecte, la nació es trenca…

En aquestes delicades circumstàncies s’alça la figura de Herihor per salvar l’imperi.  Ell, que és un militar, esdevé summe sacerdot i es crea un equilibri curiós i únic en la història.  Ramsés XI continua assegut al tron, però Egipte té dos reis: Smendes al nord i Herihor al sud, que a esquenes del faraó pacten la divisió dels poders i són els que prenen totes les decisions.

Tanmateix, la mort de Herihor es converteix en la pitjor de totes les crisis.  El seu cos ha desaparegut, no el poden enterrar i, si no el troben, el seu successor no pot prendre possessió del tron.  On és el cos de Herihor? Se l’han endut els déus? L’han robat?

I, en mig de tanta disbauxa, la Gran Concubina d’Amon belluga els fils amb una subtilesa digna de la millor de les governants i decideix per damunt de tots.

Albert Salvadó, que amb El mestre de Kheops ens va captivar, torna a Egipte i recrea una història que és un dels grans misteris del més llarg dels imperis que mai han existit.


 

Escribir opinión
Nombre:


Opinión: Nota: HTML no soportado

Valoración: Mala            Buena

Escribe el código de la caja de más abajo (anti spam):

No hay más imágenes de este producto.
Etiquetas: amon, ramses XI,